Talatpaşa Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde öncü, yeniliklere açık, kültürel değerlere ve insan haklarına saygılı, hedef sahibi bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, kültür-sanatla ilgilenen, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı başarılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ANADOLU VE ANADOLU MESLEK LİSELERİNE 42 ÖĞRENCİ GÖNDERMİŞ OLUP BAŞARI ORANI %50´DİR. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 1.DÖNEM TEOG SINAVINDA KARDELEN ÇATAK İSİMLİ ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE 1.OLMUŞTUR

Saatler: 09:00-15:15 ( SEÇMELİ DERS, DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURLARINA KALINDIĞINDA 16:30´Da ÇIKILMAKTADIR.)
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA SERVİS HİZMETİ BULUNMAKTADIR
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA VOLEYBOL, BASKETBOL, ATLETİZM, MASA TENİSİ, FUTBOL VB. SPORTİF ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ BİLİMSEL GELİŞMEYİ DESTEKLEMEKTEDİR. FEN SINIFIMIZDA HER TÜRLÜ ARAÇ GEREÇ MEVCUTTUR.
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ İLÇE, İL YARIŞMALARINA KATILMAKTADIR.

Belgegeçer - (212) 241 2055

WEB - https://sislitalatpasaortaokulu.meb.k12.tr